Het klinkt misschien een beetje raar, maar fruitkisten zijn de droom van elke creatieveling. Dit komt omdat er een heleboel mooie dingen gemaakt kunnen worden van dit soort kisten. Je kan er stoere meubels van maken voor kamers met een industriële stijl, maar ook in strakke, minimalistische kamers kunnen fruitkisten goed tot hun recht komen. Ook kan je met fruitkisten een huis met een strand stijl goed decoreren. Het ligt er allemaal aan wat je maakt en hoe je het maakt. In deze blog geven we je drie leuke opties om zelf in elkaar te knutselen.

Beachy wanddecoratie

Als je heel erg van het strand en de zee houdt, heb je je huis misschien wel ingericht in een strandstijl. Zo voelt het alsof je elke dag op het strand bent. Zoek al je schelpen en strand foto’s maar alvast bij elkaar, want met dit idee heb je zometeen plek genoeg om deze neer te zetten! Zoek een paar fruitkisten van verschillende formaten bij elkaar, en schuur deze eventueel voor een strakkere look. Als je wilt kan je ze ook nog verven, maar dit is niet per se nodig. Hang vervolgens al deze kisten aan de muur en zet je foto’s in de kisten en leg je schelpen erop!

Een stoere bijzettafel

Voor een stoere en industriële kamer zou je een leuke bijzettafel kunnen maken van vier fruitkisten. Het is handig als je kisten hebt die net wat groter zijn, zodat de tafel niet te laag wordt. Je kan ervoor kiezen om de kisten bijvoorbeeld zwart te schilderen voor een extra stoere tafel. Het is wel heel belangrijk dat je niet vergeet de kisten te schuren. Zo voorkom je dat je splinters in je vingers krijgt. Als je kisten geschuurd zijn, is het tijd om de kisten aan elkaar te maken, zodat er een vierkant ontstaat.

Handig schoenenrek

Als laatste hebben we een heel praktisch idee: een schoenenrek. Ook voor dit idee is het handig om de fruitkisten te schuren en eventueel te schilderen. Zet de kisten vervolgens naast elkaar, of stapel ze op om een origineel schoenenrek te maken!

Pin It on Pinterest