Een woning inrichten is een leuke bezigheid. Wanneer het aankomt op de meubels dan zul je ongetwijfeld wel een eens afgevraagd hoeveel andere mensen hebben precies dezelfde meubels in huis. Vooral bij de wat grotere en populaire meubelzaken worden de meeste banken, stoelen en andere kenmerkende meubilair veelvuldig gekozen. Een grote kans dat je bij andere huishoudens deze modellen tegenkomt. Daarom is het tijd om op maat gemaakte meubels uit te proberen. 

Redenen om voor op maat gemaakte meubels te kiezen 

Een woninginrichting moet jouw persoonlijkheid en levensstijl weergeven. Dat kan tot enkel in de grote lijnen tot in de details. Meubilair dat je in de showroom tegenkomt zal in meerdere woningen terecht komen. Het is daardoor niet uniek. Je kunt de grootte en vormen van de aangekochte meubels de inrichting bepalen van je woonruimte of je kunt juist met op maat gemaakte meubilair precies alles kwijt wat je wilt. Om meubels op maat te laten maken heb je iets meer budget nodig, maar je krijgt hierdoor wel gegarandeerd de unieke inrichting die je nergens anders tegenkomt. 

Voordelen op maat gemaakt 

De meubels in de showroom zijn altijd gelimiteerd. Zo moet je kiezen tussen het aanbod dat beschikbaar is. Dat levert vaak keuzes op tussen een te grote of te kleine formaat. Of de keuze tussen twee kleuren waarvan de een net iets beter is dan de rest maar eigenlijk nooit perfect. Meer reden om juist voor op maat gemaakte meubels te kiezen. Het biedt veel voordelen: 

  • Dankzij persoonlijke aandacht een hogere kwaliteit 
  • Je betaalt precies voor de maten die je zoekt 
  • Een uniek gemaakt meubel 
  • Afmetingen die precies in jouw woonruimte passen 
  • Kleur en bouwmateriaal van jouw voorkeur 

Daarnaast biedt het ook voordeel voor elektronische aansluitingen. Denk aan een tv-aansluiting of een nieuwe magnetron in een keukenkast. Je kunt via aangemaakte kabelgoten zo precies de aansluiting laten lopen zoals je wilt. 

Meubels op maat gemaakt 

Bij de meeste ervaren meubelmakers kun je terecht voor op maat gemaakte meubels. Zoals een op maat gemaakte zwarte buffetkast van Kastenn.nl. Door advies te vragen bij een ervaren meubelmaker zijn vrijwel al je wensen te realiseren. Ontdek het voor jezelf door een op maat gemaakte meubel te bestellen. 

Pin It on Pinterest