Het is erg leuk om je woning om de zoveel tijd een update te geven, want je wil natuurlijk niet vele tientallen jaren tegen hetzelfde interieur aankijken dat met de tijd ouder en ouder wordt en ook niet meer in de mode is op een gegeven moment. Een van dingen die je kunt doen is leuke verf aanschaffen om het design van je woning en meubels compleet te maken. 

We nemen een paar interessante zaken in deze blog met je door dus lees snel verder.

Wat is een goed design voor je woning een meubels?

Oké, je wilt een nieuw design realiseren voor je woning en meubels en graag weten welk idee dan het beste kan zijn, zodat je niet over een jaar alweer aan de slag moet om een update te doen. Je wilt gewoon dat je woning een beetje tijdloos is de komende jaren, niet waar? Daarom raden we je aan om te gaan voor een minimalistische stijl, deze oogt tijdloos omdat er niet zoveel frutsels en franjes aan zitten. Voorbeelden van minimalistische stijlen zijn de Scandinavische en de industriële stijl.

De juiste verf kiezen 

Er zijn verschillende soorten verf die je kunt kiezen om je woning een update te geven, maar het is wel belangrijk om de juiste verf voor het juiste materiaal te vinden. Bij bestel-verf.nl  Vind je allerlei soorten verf zowel voor metaal, steen als hout.

Daarbij is echt belangrijk om een goede onderlaag aan te brengen de zogenaamde grondverf zodat de laatste laag verf goed pakt en dekt.

We raden je aan om altijd goed rond te kijken voor de nodige inspiratie, die kun je overal vinden en het is ook goed om dan de inspiratie in de vorm van afbeeldingen et cetera te verzamelen zodat je een goed overzicht hebt van wat je allemaal wilt gaan doen qua design. Dat is ook een stuk gemakkelijker praten met bijvoorbeeld een interieurexpert als je die erbij zou willen betrekken. 

Pin It on Pinterest