Je kunt je woning gemakkelijk inrichten met het juiste design. Veel mensen gaan hun interieur rond een tv vormgeven. Voor de tv kun je beugel nemen. Bij https://vebos.nl/ nemen ze je graag mee langs de verschillende opties. 

Accentueer met accessoires

Tijdschriften zijn een geweldige bron van huisdecoratie ideeën en inspiratie voor hoe een kamer te decoreren. Huiseigenaren moeten echter verwachten dat ze rond moeten shoppen voor een budgetvriendelijke versie van alles wat ze in een designmagazine zien. Accessoires variëren aanzienlijk in kosten, maar als je op zoek bent naar een goede deal zijn er genoeg discount woonwinkels die geweldige vondsten doen. Koffietafelboeken zijn ook een geweldige accessoire om in huis te hebben.

Maak DIY “ingebouwde” structuren

De sleutel om elk stuk, van boekenplanken tot keukenkastjes, er op maat te laten uitzien, is om ze perfect in je huis te laten passen. De eenvoudigste manier om deze look te bereiken is om ze helemaal van vloer tot plafond te laten doorlopen. Een boekenplank die een hele muur overspant, ziet er bijna altijd duurder uit dan een boekenplank die op zichzelf staat. Gelukkig kan dit project met een beetje vooruit plannen in een of twee weekenden worden aangepakt. Bespaar geld met deze andere 11 huisverbeteringsprojecten die je zelf kunt doen.

Oude armaturen bijwerken

Een snelle en gemakkelijke manier om op een dubbeltje te decoreren is het bijwerken van oude armaturen, vooral in de keuken. Knoppen, handgrepen, lade trekkers, en licht schakelaar platen zijn kleine, goedkope details die je huis een high-end glans te geven. Verspil je geld niet aan deze onredelijk dure alledaagse producten.

Huisdecoratie idee 

Een DIY backsplash is een grote betaalbare huis decor idee voor jazzing up een keuken, badkamer of wasruimte zonder het breken van de bank. Deze mozaïek vloer- en wandtegel backsplash wordt geleverd met een gaas achterkant voor een eenvoudige installatie. Als het betegelen van een backsplash te intimiderend is, kunt je overwegen om een accentmuur te maken met felgekleurde verf.

Geef de illusie van hogere plafonds

Als je je dak niet letterlijk kunt verhogen, kun je overwegen je raambekleding te verhogen.. Raambekleding wordt vaak onderschat en klanten zien vaak over het hoofd welke impact het heeft op een ruimte. Een goedkope manier om deze tip te bereiken is door simpelweg stof toe te voegen aan je bestaande panelen. Als je de perfecte complementaire stof hebt gevonden, breng je die gewoon naar je plaatselijke naaister om hem/haar de stof te laten toevoegen aan de bovenkant, het midden of het uiteinde van de stof. 

Voeg visuele ruimte toe met een spiegel of twee

Je ogen – en die van potentiële kopers – zullen de indruk krijgen dat een ruimte groter is dan ze in werkelijkheid is door stiekem een spiegel te plaatsen. Grote spiegels weerkaatsen de ruimte, waardoor ze ruimer lijkt – zelfs dubbel zo groot als ze eigenlijk is. Deze verdiepingshoge spiegel kan de truc doen.

Doe iets heel ouds of lelijks weg

Als een gedateerd armatuur of meubelstuk je constant doet kreunen, doe het dan weg. Het project hoeft het budget niet te breken. Saaie muurkleuren kunnen gemakkelijk worden geverfd, en verouderde knoppen en hardware kunnen goedkoop worden vervangen. Zelfs gedateerde keukenkastjes kunnen wit worden geverfd en meteen uit de jaren ’80 worden gehaald.

Gebruik boekenplanken voor meer dan alleen boeken

Een rij boeken hoeft er niet uit te zien als een stoffige bibliotheek. Wissel af met een paar ingelijste foto’s en interessante boekensteunen. Zorg ervoor dat het netjes en opgeruimd is – dat alleen al spreekt boekdelen. Voor een paar interieurideeën bieden deze vintage planken genoeg ruimte voor zowel boeken als snuisterijen.

Leg een vloerkleed in je interieur

Vloerkleden kunnen een ruimte echt veranderen. Vloerkleden helpen om meubelgroepen te gronden, kamers af te bakenen en een ruimte interessanter te maken. Het is aan te raden dat al je meubels op het vloerkleed staan, maar zorg er op zijn minst voor dat de voeten van je meubels een deel van het vloerkleed raken. Dit vloerkleed met grijs patroon past bij alle kleuren meubels die je in je kamer hebt staan. 

Pin It on Pinterest