Iedereen wil geld als water verdienen. Zo weinig mogelijk doen en een vette paycheck op strijken. Het lijkt alleen in Hollywood movies te gebeuren, maar het kan ook echt in de polder. Hoe dan? Nou, dat gaan we in deze blog uit de doeken doen. Dus lees snel verder als je echt graag geld als water wilt verdienen! 

Geld verdienen met een waterontharder

Het is mogelijk om geld te verdienen als je een waterontharder aansluit op de hoofdwaterleiding van je woning. Hoe zit dit dan precies? In feite is het zo dat je met een waterontharder ervoor zorgt dat kalkaanslag geen kans krijgt in je woning. De kalkaanslag is een groot probleem, want deze maakt dat apparaten veel sneller stuk gaan. Het gaat dan om dure apparaten als wasmachines en vaatwassers. Dan is het natuurlijk wel zo fijn dat je een waterontharder kunt installeren die ervoor zorgt dat je apparaten veel langer meegaan. 

Welke waterontharders zijn er? 

Je kunt kiezen uit verschillende waterontharders. Veel mensen kiezen voor de milieuvriendelijke magnetische waterontharder. Helaas zijn er ook een aantal mensen dat gaat voor een ionische waterontharder. Het nare van dit laatste type is dat deze met zout werkt. Omdat deze ontharder werkt met een zoutreservoir, wil het nog wel eens gebeuren dat het zout in het milieu terechtkomt. Dat is ongunstig want het zoete drinkwater wordt er zout van, waardoor het dus geen drinkwater meer is. 

Beter kies je dus voor een magnetische waterontharder waardoor je geen problemen veroorzaakt. Verzilting is een wereldwijd probleem dat we met z’n allen moeten aanpakken. De juiste keuzes als consument maken is onderdeel van de oplossing. 

Bonus: Een van de bijkomende voordelen van het gebruik van een waterontharder is, dat je ook heel prima je douche en keuken netjes houdt. Je ziet gewoon dat er geen of veel minder kalkaanslag op de meubels en de wanden zit. Een prima manier om jezelf het nodige extra schoonmaakwerk te besparen. 

Pin It on Pinterest