Inbrekers slaan steeds vaker hun slag bij woning in Nederland. Veel woningen in Nederland zijn heel erg makkelijk om te betreden als inbreker. Zo hebben veel woning een verouderd en versleten slot. Een gemiddelde inbreker kan een versleten slot zonder moeite forceren en op deze manier de woning betreden. Het hebben van cilindersloten met een hoge kwaliteit is heel erg belangrijk. Een slotenmaker Amsterdam heeft deze sloten en kan er ook voor zorgen dat jouw woning een stuk veiliger is. Voordat je een slotenmaker inschakelt, is het handig om te weten wat een slotenmaker voor jou kan betekenen. Wil jij weten wat een slotenmaker voor jou kan doen? In dit artikel gaan we hier uitgebreid op in, zodat je er alles over te weten komt.

Sloten met een keurmerk van slotenmaker Amsterdam

Een slotenmaker Amsterdam heeft vaak betere sloten dan andere aanbieders. Zo heeft de slotenmaker vaak sloten met een keurmerk en dit laat vaak zien dat de sloten een hoge kwaliteit hebben. Dit noemen we ook wel het SKG** of SKG*** keurmerk en dit keurmerk laat zien dat het slot veel weerstand kan bieden tegen een inbreker. De sloten kunnen alleen dit keurmerk krijgen als ze uitermate getest zijn door de politie. Zo wordt er hier gekeken naar hoelang een inbreker erover doet. Vaak hebben deze sloten een meerpuntssluiting of een kerntrekbeveiliging, hierdoor kan de inbreker het slot moeilijker forceren. De kerntrekbeveiliging zorgt er bijvoorbeeld voor dat een inbreker het cilinder niet uit het slot kan trekken.

Spoedgevallen en deskundig advies van slotenmaker Amsterdam

Slotenmaker Amsterdam kan nog veel meer voor je doen dan alleen sloten aanbieden. Veel slotenmakers hebben namelijk ook een spoedservice waarvan je goed gebruik kunt maken. Kom jij niet meer je woning binnen? Komt dit doordat de sleutel nog binnen ligt en kan je op geen een andere manier binnenkomen? Doe dan snel een beroep op de diensten van een slotenmaker, zodat deze binnen 30 minuten op locatie kan zijn. De meeste slotenmakers kunnen dag en nacht ingeschakeld worden en dat kan zelfs in het weekend. Daarnaast kun je ook contact opnemen met een slotenmaker voor deskundig advies op het gebied van inbraakbeveiliging.

Pin It on Pinterest