Ben je van plan je badkamer te renoveren? Dan kun je natuurlijk wel wat inspiratie gebruiken! Ondanks dat je altijd moet doen en nemen wat jij mooi vindt, betekent het niet dat je niet even rond mag kijken, om geïnspireerd te raken en er achter te komen wat jij echt een mooie stijl en/of kleuren voor de badkamer vindt. Graag delen we een aantal badkamertrends die we dit jaar erg veel terug zien. Nieuwe badkamer aanschaffen of (laten) ontwerpen? Neem dan eens een kijkje bij Tonscholten, badkamer Alkmaar.

  1. Mooi groen is niet lelijk!

Groen, een kleur die in het interieur weer steeds populairder wordt. Niet alleen doordat mensen steeds meer planten in huis halen, maar ook als kleur op de muur of in meubels en accessoires komt deze kleur steeds meer terug. Vaak is het wel een wat donkerdere kleur groen. Combineer de groene wand bijvoorbeeld met zwarte en witte accenten en je bent helemaal on trend.

  1. Donkere kleuren

Steeds meer mensen gaan voor zwart in hun badkamer. Zwarte wanden, tegels en/of zwarte meubels het is niet weg te slaan. Vaak gaat men voor een matte kleur zwart. Donkere muren worden dan weer gecombineerd met lichte accenten, zoals een witte wastafel. Goud zie je vaak terug in de kranen en in (woon)accessoires, zoals lampen.

  1. Retrolook

De retro badkamer, met Terrazzo tegels en leuke kleur effecten. Dit soort badkamers geven een erg speels effect. Je kunt de Terazzo tegels ook door trekken op 1 wand en combineert deze met een mooie grote ronde spiegel. 

  1. De Hout-look

Hout zie je niet alleen steeds vaker terugkomen op de vloer, maar ook als accenten in je badkamer. Denk aan houtenpanelen, houtlook tegels of een (eiken)houten badkamermeubel. Wanneer je met hout werkt, raden we je wel aan een sterke mechanische ventilatie te hebben en je hout te behandelen, zodat deze een waterbestendig is. 

Pin It on Pinterest